www.maaseutu.net / janakkala / pirtti  

-ETUSIVU
-PIRTTI

 
Pirtti on käytössämme vapaa-ajan viettoa ja kokouksien järjestämistä varten. Vuokraamme pirttiä myös ulkopuolisille erilaisten tilaisuuksien järjestämistä varten. Pirtti on ollutkin melko suosittu paikka viime aikoina, sillä vuokrausaste on ollut hyvä.

Pirtti on hirsirakenteinen ja se on rakennettu vuonna 1981. Ohessa muutamia kuvia pirtistä

 

 

Pirtin sisustus on lämmin ja rauhallinen. Iso sali pöytineen ja istumapaikkoineen tarjoaa hyvät puitteet isollekin porukalle. Salissa on myös takka, jossa voi paistaa vaikkapa makkaraa. Salin vieressä on keittiö, joka on varustettu mm. sähköhellalla ja kahvinkeittimellä.


Saunaosastoon kuuluvat tilava pukuhuone, pesuhuone ja itse sauna. Sauna on puulämmitteinen, tottakai! Kiuas on juuri uusittu ja antaa tarvittaessa kuumatkin löylyt. Pirtti sijaitsee järven rannassa ja järvessä voi käydä vilvoittelemassa - myös yleensä talvella, sillä tuottajaemännät käyvät säännöllisesti avantouinilla ja avanto on näin ollen auki useinmiten myös talvella.

Tuottajain Pirtti on Kuotolan järven rannalla sijaitseva huvila- ja kokousrakennus, jota vuokrataan juhla- ym. tilaisuuksiin.


Varaukset: Päivi Hevonoja puh. 03 - 6877 668 tai 040-5941638

Pirtin osoite: Pirtintie 40, 12240 Janakkala

Vuokrahinnat:
Jäsenet 80 €

muut, käyttö klo 18-24 120 €
muut, käyttö klo 12-24 170 €
muut, käyttö aamuun saakka 240 €

Jos varaus peruutetaan alle 2 viikkoa ennen varauspäivää,
varauksesta peritään puolet maksusta.